Over Highlight Festival

WAT?

Highlight Festival is een 1 dags festival die sinds 2018 georganiseerd wordt door Cromvine VZW. Het is een organisatie die in het leven is geroepen door 4 vrienden: Lennert, Jeroen, Jordy & Niels met één gemeenschappelijk doel: blijven innoveren en voornamelijk het uitgaansleven in de Westhoek naar het volgende niveau tillen.

Onze slogan ‘A Life Time Of Adventures’ nemen we dan ook letterlijk. We proberen jaar na jaar met onze vernieuwende stages, artiesten, decors en veel meer onze bezoekers mee te nemen doorheen ons verhaal en zo de dag van hun leven te bezorgen.

WAAR?

Highlight Festival is vlot te bereiken met:

  • Trein/bus : Vanuit het station kan je de bus nemen ‘De Lijn’ 84
  • Auto: komende van A19 Kortrijk/Gent/Antwerpen : Exit 4 Ieper Centrum
  • Auto: N38 Noorderring : Autosnelweg A19 Exit 4 Ieper Centrum

Highlight Festival, Meenseweg 401, 8900 Ieper, Belgium

TAXI: Onze officiële partner Taxi Leo brengt jou en jouw vrienden veilig van en naar het festival.

Tel. Taxi Leo: 057/20.04.13 en vermeld zeker Highlight Festival.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om tot het festival te worden toegelaten is 16 jaar. Dit wil zeggen dat je op de dag van het festival 16 jaar moet zijn.

Dit is een strikt beleid zelfs onder begeleiding van een volwassene, wordt geen toegang verleend.

Toegang tot Highlight Festival

Toegang tot het festival is enkel mogelijk indien u in het bezit bent van een geldig Highlight Festival ticket en Covid Safe ticket.

De toegang tot het festivalterrein kan ten allen tijde geweigerd of ontzegd worden. Kleren en/of andere (zichtbare) uiterlijke kenmerken, die een expliciete politieke, sociale beweging of groepering uitdrukken, zijn verboden.

Bezoekers met een handicap
Highlight Festival doet er alles aan om het festival toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Zo hebben we veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en de omgeving:

Hoe daar te geraken
Highlight Festival is vlot te bereiken met:

  • Trein/bus : Vanuit het station kan je de bus nemen ‘De Lijn’ 84
  • Auto: komende van A19 Kortrijk/Gent/Antwerpen : Exit 4 Ieper Centrum
  • Auto: N38 Noorderring : Autosnelweg A19 Exit 4 Ieper Centrum

Highlight Festival, Meenseweg 401, 8900 Ieper, Belgium

Parking bezoekers
Parking is voorzien bij het bedrijf Picanol, Steverlyncklaan 15, 8900 Ieper. Er is een shuttledienst voorzien tussen parking en festivalterrein.

VIP, crew & artist parking
deze parking is naast het festivalterrein terug te vinden, Meenseweg 401, 8900 Ieper.

Fiets parking
Fietsparking is voorzien bij het festivalterrein, Meenseweg 401 8900 Ieper.

IN=IN/OUT=OUT
Wij hanteren een IN=IN/OUT=OUT principe. Dit wil dus zeggen wanneer je het festivalterrein verlaat Eens u het festivalterrein verlaat, kan u het terrein niet terug op zonder een geldig nieuw toegangsticket. Dit naar aanleiding van de nodige COVID maatregelen.

Op het festival

Betalingsmogelijkheden: Er kan betaald worden aan de kassa’s met contant geld of bankcontact.

Toiletten: Het gebruik van de toiletten is gratis op Highlight Festival. De toiletten worden tijdens het festival schoongemaakt. Het is ten strengste verboden om in het openbaar te urineren. Als je betrapt wordt op wildplassen loop je het risico van het festivalterrein verwijderd te worden.

Eerste zorg: Tijdens het festival zal er permanent een team van het Rode Kruis en een dokter aanwezig zijn. Je kan het Rode Kruis herkennen aan hun witte vlag met een rood kruis. Als je medicatie moet meebrengen naar het festival, zorg er dan voor dat je een medische brief bij je hebt om aan de ingang te tonen.

Oordoppen : Highlight festival heefteen samenwerking met ’T oorhuis. Zij zullen met een stand te vinden zijn op het festival en hebben Gratis oordopjes (GEEN muziek oordopjes) ter beschikking.

Fotoapparaten/Camera’s: Digitale fototoestellen en/of videocamera’s zijn toegelaten op het terrein met uitzondering van (semi) professionele apparatuur. Highlight Festival raadt aan om zoveel mogelijk filmpjes te maken en deze op YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Flickr, etc. te plaatsen!

Foto- en filmopnames : Tijdens het festival zullen er foto- en video-opnames gemaakt worden: bij het betreden van het festivalterrein geven alle bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om dit beeldmateriaal te gebruiken en uit te zenden

Huisregels

Bezoekers dienen zich te houden aan onze huisregels. Klik hier om de huisregels te bekijken.

Ja, onder voorwaarde dat de COVID situatie in België onder controle blijft.

Zaterdag 28 Augustus 2021

Absoluut, deze is zeker en vast nog geldig.

Alle personen die een ticket kochten voor Highlight Festival 2020 krijgen in de week van 1 Juni een mail toegestuurd om hun ticket opnieuw te genereren. Dit is zeker en vast nodig om toegang te verkrijgen tot Highlight Festival 2021.

Ja. Indien je een geldige reden hebt kan je ook opteren voor een voucher die geldig is voor Highlight Festival 2022. Mail hiervoor naar info@highlightfestival.com

Alle tickets voor Highlight Festival indoor werden terugbetaald en zijn dus niet geldig voor Highlight Festival outdoor.

Snelle beslissers hebben voordeel. Per wave stijgt de ticketprijs met €5.

Kan u zich richten tot info@highlightfestival.com. We helpen u graag verder.

Koop nu je tickets

Early Bird - €30

Sold out

Wave 1 - €35

Sold out

Wave 2 - €40

Sold out

Betaling mogelijk met: