Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now -

Cashless

Registreren

WeezPay widget

7 SNELLE ANTWOORDEN GIDS:

  1. Je kunt vóór het evenement geld op je polsband zetten door je eigen persoonlijke online geregistreerde cashless account aan te maken (wat we aanraden). Je kunt dit ook tijdens het evenement doen met Payconiq of bij onze aangewezen opwaardeerstations met je creditcard/debetkaart.

  2. Als je geen account wilt registreren, kun je nog steeds 100% van je ongebruikte saldo terugvragen door van Item not found deze website te bezoeken en je gegevens in te voeren.

  3. Al onze bars, eet- en drinkkraampjes, handelaren, ambachtslieden en andere diensten binnen de arena van het evenement zullen alleen gebruik maken van ons cashless systeem.

  4. Als je deelneemt als een familiegroep of stel, kun je al je polsbandjes beheren via één persoonlijk geregistreerd online account, zodra je je eigen tickets en die van je familie hebt geregistreerd.

  5. Een volledige accountgeschiedenis van uw polsbandjestransacties tijdens het evenement is op elk moment beschikbaar om te bekijken op uw geregistreerde cashless online account.

  6. Als je polsbandje verloren of gestolen is en je hebt je geregistreerd voor je online cashless account, dan kunnen we het verloren of gestolen polsbandje blokkeren en al je ongebruikte geld op een nieuw polsbandje voor je overzetten. Als je je niet hebt geregistreerd, kunnen we de verloren polsband niet blokkeren of het geld dat erop stond overmaken. Zorg ervoor dat je je tickets registreert op de cashless online account en bewaar je polsbandjes veilig.

  7. Bij alle Highlight Festival bars, eet- en drinkkraampjes, winkeliers en andere diensten in de arena kun je het resterende saldo op je polsbandje controleren, zowel voor als na elke transactie. Je kunt je saldo ook op je telefoon controleren door in te loggen op je cashless account (als je er een hebt).

Cashless

“Cashless” is een contactloos betaalsysteem. Het zal je uitgaven tijdens het evenement vergemakkelijken (drankjes, maaltijden, merchandise, enz.).

 

Hoewel dit voor sommigen misschien een nieuw concept is, zijn er veel voordelen van een evenement zonder contant geld die aan onze klanten kunnen worden doorgegeven.

– Vanwege de vele bewegende delen op een live evenement, wordt cashloze betaling nu erkend als de wereldwijde best practice op evenementen over de hele wereld.
– Cashless betalingen maken je evenementervaring gemakkelijker, sneller en veiliger.
– Laad je polsband op vanaf het begin (vooraf online of wanneer je aankomt op het evenement), je hoeft je geld of creditcard niet in een tent of kluisje te bewaren – je geld staat op je polsband, die altijd aan je vastzit, waardoor het altijd gedoe-vrij is.
– De Auto TopUp functie betekent dat je nergens heen hoeft om meer geld op te laden als je het nodig hebt.
– Het maakt de service bij de bars en verkopers veel sneller en vermindert de wachtrijen.
– Als je niet al het geld uitgeeft dat je op je polsbandje hebt geladen, kun je van 8 september tot 15 september je geld terugvragen als je een online account hebt geregistreerd.

Ja, je polsbandje wordt beschermd door een zeer veilige encryptie die het onmogelijk maakt om het geld en alle informatie die erop is opgeslagen te kopiëren of te stelen.

Stap 1: Registreer online een beveiligde cashless account met de barcode van je ticket.
Stap 2: Voeg het bedrag toe dat je wilt opwaarderen.
Stap 3: Als je naar het evenement gaat, wissel je je e-ticket in voor een polsbandje/kaart waar je geld op staat. Je kunt meteen door naar stap 5!
Stap 4: Als je van tevoren nog geen online account hebt aangemaakt, geen probleem! Je kan bovenaan deze pagina een account aanmaken OF ga naar de speciale opwaardeerbank voor evenementen en voeg geld toe aan je polsbandje.
Stap 5: Je bent nu klaar om ter plaatse in te kopen!
Stap 6: Als je na het evenement nog geld op je polsbandje hebt staan, laten we je de exacte datum weten waarop je het geld moet hebben teruggekregen.

Nee, maar we raden het ten zeerste aan! Zo kun je:
Op elk moment je rekening opwaarderen op de website of in de festival app (en wachtrijen op festival cashless banks vermijden).
Je uitgavengeschiedenis controleren (en die van je familie, als je verschillende portemonnees gebruikt van dezelfde cashless account)
Registreer je creditcardgegevens en waardeer gemakkelijk op
Uw polsband blokkeren als deze zoekraakt
Gemakkelijk geld terugvorderen dat je na het festival niet hebt uitgegeven.

Als er na het festival nog geld op je polsbandje staat (min 1 token), heb je van 13 september 2024 tot 20 september 2024 de tijd om je restitutie aan te vragen. Wanneer je een restitutie aanvraagt, wordt er 1 token in rekening gebracht.
Als je een Cashless account hebt aangemaakt om je geld terug te vragen, moet je inloggen op je account via de festivalwebsite en op de knop “Restitutie” drukken. Je bankrekening wordt aan het einde van de maand gecrediteerd.
Als je geen Cashless account hebt aangemaakt, moet je een Cashless account aanmaken om je saldo terug te vragen. Maak een Cashless account aan door in te voeren:

– Uw volledige naam
– uw e-mailadres
– Een wachtwoord
– De barcode die op uw e-ticket staat
– De creditcardgegevens van je bank

Polsbandje

Je ontvangt je polsbandje wanneer je je ticket scant aan de ingang van het evenement. Je kunt je bandje opladen bij elk opwaardeerpunt.

Binnen het evenement is je polsbandje het enige geaccepteerde betaalmiddel. Je kunt er mee betalen bij elke bar en foodstand op Highlight Festival.

Je polsbandje is geldig voor de gehele duur van Highlight Festival en je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt. Om veiligheidsredenen is het maximale bedrag dat op de polsband wordt geaccepteerd beperkt

Ja, zon en regen zijn geen probleem voor uw polsbandje.

Omdat je account gekoppeld is aan je polsbandje/kaart, kun je deze blokkeren door naar het informatiepunt ter plaatse te gaan. Je kunt een nieuwe polsband/kaart krijgen die gecrediteerd zal worden met het saldo van de chip die je hebt geblokkeerd.
Als je geen account aanmaakt, is het blokkeren van je polsbandje/kaartje onmogelijk omdat we dan het unieke referentienummer niet hebben.

Betalen en opladen

Je kunt je polsbandje voor en tijdens Highlight Festival opladen. Voor het festival kan je dit doen bij de aankoop van je ticket. Indien je dit op het festivalterrein wil doen kan je bij een opwaardeerstand terecht en betaal contant of met je kaart.

Je kan enkel bij aankoop van een ticket jouw bandje online opladen voor het festival.

U kunt uw polsbandje opladen met het bedrag dat u wilt, maar we raden u aan genoeg geld in te zetten voor uw hele bezoek, omdat u zo tijd bespaart in de wachtrijen en niet opnieuw naar het opwaardeerpunt hoeft te gaan als uw tegoed op is.

Als het saldo op uw polsbandje te laag is, kunt u niet betalen. De operator zal u vragen om te gaan herladen bij een van de top-up punten en zal aangeven welk punt het dichtst bij u in de buurt is. Om wachtrijen te vermijden, kunt u ook via de unieke code van Payconiq op uw bandje herladen. Je saldo wordt automatisch bijgewerkt.

Op elke locatie en voor/na elke transactie kun je het resterende saldo op je polsbandje controleren. Als je twijfels hebt over een transactie in het verleden, kun je naar het InfoPoint in het evenementgebied gaan en je transactiegeschiedenis opvragen of je kunt je hiervoor ook tot je persoonlijke account wenden.

OPMERKING: soms kan er door verbindingsproblemen van de apparaten die tijdens het evenement worden gebruikt, een vertraging optreden in het bijwerken van de transactiegeschiedenis die je online of op het InfoPoint ziet. Wacht in dat geval tot het einde van de dag om uw bevestigde transactiegeschiedenis te krijgen.

Terugbetalingen

Als er na het festival nog geld op je polsbandje staat (min 1 token), heb je van Item not found de tijd om je restitutie aan te vragen. Wanneer je een restitutie aanvraagt, wordt er Item not found in rekening gebracht.
Als je een Cashless account hebt aangemaakt om je geld terug te vragen, moet je inloggen op je account via de festivalwebsite en op de knop “Restitutie” drukken. Je bankrekening wordt aan het einde van de maand gecrediteerd.
Als je geen Cashless account hebt aangemaakt, moet je een Cashless account aanmaken om je saldo terug te vragen. Maak een Cashless account aan door in te voeren:

– Uw volledige naam
– uw e-mailadres
– Een wachtwoord
– De barcode die op uw e-ticket staat
– De creditcardgegevens van je bank

Het terugbetalingssysteem zal automatisch het juiste terug te betalen saldo berekenen. Het geld dat je gratis hebt ontvangen als incentive of cadeau kan niet worden terugbetaald.

De duur van de terugbetalingstermijn is vooraf vastgesteld en meegedeeld door de organisatie van Highlight Festival. Als de periode is verstreken, kunnen er helaas geen terugbetalingen meer worden verwerkt.

Geen probleem! Stuur een email met je bankgegevens en je polsbandjenummer naar het support emailadres en wij passen de gegevens voor je aan!

Helaas, de transactiekosten zijn een bank/verwerkingsvergoeding die door Highlight Festival  is vastgesteld om de transactiekosten te dekken om het geld terug op je rekening te krijgen.

Heb je vragen? Heb je problemen met je account? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via  cashless@highlightfestival.be