Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now -

Op het terrein

Betalingsmogelijkheden: Er kan betaald worden aan de kassa’s met contant geld of bankcontact.

Toiletten: Het gebruik van de toiletten is gratis op Highlight Festival. De toiletten worden tijdens het festival schoongemaakt. Het is ten strengste verboden om in het openbaar te urineren. Als je betrapt wordt op wildplassen loop je het risico van het festivalterrein verwijderd te worden.

Eerste zorg: Tijdens het festival zal er permanent een team van het Rode Kruis en een dokter aanwezig zijn. Je kan het Rode Kruis herkennen aan hun witte vlag met een rood kruis. Als je medicatie moet meebrengen naar het festival, zorg er dan voor dat je een medische brief bij je hebt om aan de ingang te tonen.

Oordoppen : Bij de ingang en aan elke kassa zullen er GRATIS oordoppen ter beschikking zijn. Vraag er gerust naar.

Fotoapparaten/Camera’s: Digitale fototoestellen en/of videocamera’s zijn toegelaten op het terrein met uitzondering van (semi) professionele apparatuur. Highlight Festival raadt aan om zoveel mogelijk filmpjes te maken en deze op YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Flickr, etc. te plaatsen!

Foto- en filmopnames : Tijdens het festival zullen er foto- en video-opnames gemaakt worden: bij het betreden van het festivalterrein geven alle bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om dit beeldmateriaal te gebruiken en uit te zenden