Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now - Tickets available now -

Tickets

Wat is het verschil tussen de tickets (Wave 1, Wave 2, Wave 3)?

Snelle beslissers hebben voordeel. Per wave stijgt de ticketprijs.

Heb ik een herroepingsrecht op mijn tickets?

Als consument beschik je niet over het recht om van de aankoop af te zien. Het herroepingsrecht is niet van toepassing omdat het over een dienst gaat voor vrijetijdsbesteding, c.q. de reservering van de tickets, die bovendien onmiddellijk wordt uitgevoerd. Door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden verklaar je als consument uitdrukkelijk dat je geen recht meer hebt op het herroepingsrecht van zodra Cromvine VZW de overeenkomst heeft uitgevoerd. Jouw reservatie wordt onmiddellijk en automatisch uitgevoerd na betaling.

Mag ik een gastenticket of gewonnen/gratis ticket doorverkopen?

Als consument beschik je niet over het recht om een gastenticket of gewonnen/gratis ticket door te verkopen, tenzij met schriftelijke toestemming van de organisatie. De gegevens van élk verkocht ticket dienen daarna altijd, via onze officiële ticketpartner Paylogic, op naam van de nieuwe eigenaar .

Wat met onofficiële verkoop?

Omdat wij al in het verleden geconfronteerd werden met de gevolgen van valse tickets en tickets aan woekerprijzen, doen wij grote inspanningen om dit misbruik zoveel mogelijk tegen te gaan. De enige manier om een geldig ticket te kopen, is via deze officiële verkoopswebsite of Ticketswap.


  • Enkel de eerste aanbieder van het originele festival of parkeerticket krijgt toegang tot het festivalterrein of de parking. De houder van een gekopieerd festival en/ of parkeerticket zal de toegang worden geweigerd. Zorg er dus voor dat niemand jouw festivalticket kan kopiëren.
  • Wij hanteren een IN=IN/OUT=OUT principe. Dit wil dus zeggen wanneer je het festivalterrein verlaat, kan u het terrein niet terug op zonder een geldig nieuw toegangsticket. Dit naar aanleiding van de nodige COVID maatregelen